четвъртък, ноември 29, 2007

Как се асфалтира преди изборите...

Седмица преди изборите за кмет някои улици в Пирдоп набързо бяха асфалтирани. Могли и бързо а работят.... да се чуди човек какво чакаха 4 години ?!?! Само че както е поговорката - "Бързата работа - срам за майстора" така и тук стана. На снимката добре се вижда как не са си направили труда да направят шахтата на едно ниво с асфалта. Ами за какво ли... нали после може с камъни да се запълни дупката. За жалост не беше само на тази шахта така - по всичките асфалтирани улици шахтите си стояха с 20 см по-надолу от асфалта.

вторник, ноември 13, 2007

Наследството на комунизма в Пирдоп - част 1

След като падна комунизма в Пирдоп е време да направим равносметка какво ни остави той. Да започнем с общинската болница - дълго време пренебрегвана и спасявана на няколко пъти от фалит благодарение на спонсори и най-вече на Кумерио Мед. Разбита автогара и стотици хора останали без работа от фалиралото "Автотранспорт-Средногорие" с активното съдействие на Цанко Цанов и компания(БСП) - доказано некомпетентни хора за управление на каквото и да било. Забравени общински училища и многобройни дупки по улиците. Само едно нещо просперира по това време - Пенсионерсият клуб. Пенсионерите се радваха на много внимание по това време, затова и сега толкова го защитават. Евтино кафенце в клуба, екскурзийки до къде ли не, извозване до избирателните секции по време на избори и какво ли още не...

понеделник, ноември 12, 2007

4 ноември 2007 - Освобождението на Пирдоп от комунистическо робство

4 ноември 2007 година е емблематична дата за Пирдоп. На този ден градът се освободи от продължилото 63 години комунистическо робство.

неделя, ноември 04, 2007

Червената крепост Пирдоп ПАДНА!!!

На провелия се балотаж на 04 ноември в Община Пирдоп спечели Антоанета Илиева. Поредната червена крепост се срути...