неделя, юни 01, 2008

Карай Джони, карай всичко продължава да тече...

Преди време публикувахте статия във вашия блог "Карай Джони, карай всичко тече...". От три дни на ул. "Сергей Румянцев" № 35 става същото, но аварията е доста по-сериозна. Въпреки това ВиК-Пирдоп не прави нищо по въпроса. Всички съседи им звъняха, но резултатът е никакъв. Идват, гледат аварията, почесват се по главите и си тръгват. В никоя нормалната държава го няма това. Надявам се някой от тях да прочете това и да им дойде музата най-накрая да оправят аварията. Изпращам ви и снимки, но са правени с мобилен телефон и не са с много добро качество.





Уважаеми читатели, изпращайте своите материали на e-mail: pirdop@lycos.com . Блогът на Пирдоп ще ги публикува без никакви редакции.

23 коментара:

Brezhnev каза...

Днес сутринта проблемът беше решен. Пристигнаха "умните глави" и оправиха нещата. Не знам само защо беше нужно три дни чакане, но поне спряха теча.

Анонимен каза...

Na VIK-to nadali im pla6tat za izvynreden trud sybota i nedelq i sigurno zatova ne sa go pravili. I az da bqh i az nqma6e da otida da ostranqvam avarii v izvynrabotno vreme bez da mi pla6tat. Problema e po-nagore v ierarhiata, za6toto nadali ima dejurni koito da sa gotovi da reagirat vednaga na nqkakyv problem. Ama i za da gi ima takiva dejurni grupi 6te trqbva i nie da se brykem malko pove4e za kubik voda...

Анонимен каза...

ne se uchudvaite na bezdeistvieto na tazi instituciq.koga da opravqt avariqta.............te sa zaeti s lov i ribolov i piene na kafeta po centyra,a ne otstranqvane na avariite.te u tqh si imat voda,koito si nqma da mu misli.3 dni tekla voda..........bravo na tqh 4e pone za tolkova dni sa vzeli merki.moje6e horata ot tazi ulica da 4akat i 13 dni.

Анонимен каза...

Edin vypros do "brezhnev":
Problemyt be6e re6en - tova vkliu4va li i normalno zarivane na dupkata?
Hajde malko i da si pome4taem - dali 6te byde asfaltirana sled vreme?

Brezhnev каза...

Горе-долу е нормално зарита,но е обазначена с..... клон от дърво.

Анонимен каза...

срамота е 21 век да обозначим дупката с клон дърво.срамота е всичко което се върши и как се върши от тази институция.срамота е .........ама няма кой да го е срам.има ли началници...........тук ли са..........докога ще се правят че всичко им е ок.........въпроси??????ама няма кой да ни отговори.

Pirdop blog каза...

Изпратен беше e-mail до “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – София, но от там не сметнаха, че трябва да вземат отношение по проблема (поне засега). И то проблема е не, че точно на тази улица е станало това и сложили клони, а че това го правят на всяка друга улица като отстраняват проблеми.
Трябва да обмислим възможността да има дарим една лента да си ограждат изкопите.

Анонимен каза...

dano pone sofiiskiq 6ef vzeme nqkakvi merki za bezredicite v pirdop.qvno samo tuk na mesto vsichki sa v kombina do zatrivaneto na tova predpriqtie.plashtame danyci za da byde grada ni 4ist i privetliv,a ne kloncheta ot dyrvo da ni pokazvat avariite na tova vedomstvo.a kolkoto do tova kolko sa kompetentni rabotnicite............reshava 6efa im.ako ne tozi tuk........pone onzi ot s-q da se izkaje podobava6to.

Анонимен каза...

явно се взеха спешни мерки щом няма коментари вече тук.дано е така или просто някои хора ги е страх да коментират.интересно ми е защо когато има коментари по този проблем Управителя никога некоментира случилото се.няма думи или.................така му е по лесно.

Анонимен каза...

хехехе та той тоя управител дали някога е виждал интернет ?!?!

Анонимен каза...

abe hodi mnogo napereno iz grada kato 4e li danyk ob6t dohod na nego pla6tame.moje i da se e sdobil s komp--darenie ot TROHI,ama qvno kurs na obu4enie s komp nee minal o6te.6te go iz4akame da se nau4i.a pyk i moje nqkoi po kadyren da doide na negovo mqsto--da mu opravq bakiite.

Анонимен каза...

докога ще търпим това --да нямаме вода по цял ден.имаме малки деца как да се справяме цял ден без вода.търсили някой отговорност на виновните.съсипаха ни дъждове.............а вода в пирдоп няма и няма.тези хора във ВиК как я мислят незнам.за тях аварията е надница,ама за нас е мизерияяяяяяяяяяя

Анонимен каза...

никой не го боли, че имаме малки деца. сега са се сетили да копаят шахти по новоасфалтираното околовръстно!!!!

Анонимен каза...

Като коментирате толкова тук някой от вас отиде ли на срещата снощи свързана с инфраструктурата за да ги постави тях пред общината. Защото хубаво тук си пишете какви са проблемите, но с това по никакъв начин не помагате те да се решат.

Анонимен каза...

чесно казано не се издържа вече.събота е ден в който забързани в ежедневието оставяме всичко за почивните дни---пране,готвене,чистене.....да ,ама не.ставаш в събота сутрин пиеш на бързо кафе и тръгваш към пералната.........ама както почти всеки ден от няколко седмици ВОДА НЯМААААА.е кажете ми къде го има това освен в пирдоп.излизам на улицата за да видя някъде около нас ли е аварията ,ама ...........всичко е сухо.еееееееее пак ли заради някаква дупка някъде водата е спряна в целия град.докога ще търпим това безобразиеи спокойствието на ВиК.по добре да излезе шефа на тази институция и да ни призове--да си събираме всеки ден от дъждовната вода за да си имаме,защото ............в чешмите ни няма.нестига че е тъмно кафява като боза та става само за пране и даваме луди пари за минерална вода,ама по да можехме да перем когато пожелаем.търсили някой отговорност на тези хора,г-жо Илиева МОЛЯ ВИ НАМЕСЕТЕ СЕ ВЕЧЕ.ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА.надявам се че все някой от общината ще прочете това мое писание и ще бъдат наказани виновниците.аз неискам наказание--ИСКАМ ВОДА,ЗАЩОТО ТЯ НИ Е НЕОБХОДИМА .ВСЕ ПАК ПЛАЩАМЕ ПАРИ ЗА НЕЯ--ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА Я ИМАМЕ КОГАТО НИ Е НЕОБХОДИМА.с УВАЖЕНИЕ:СТ.ПЕТРОВА -ГР.ПИРДОП.

Анонимен каза...

ABSOLUTNO PODKREPQM KAZANOTO OT g-jata.Tova e 6ef na mafiqta tozi 4ovek,koito ne go e enq 4e nqmame nie voda.sega prosy6testvuva biznesa s mineralna voda--da ne bi toi da zarejda grada ni.Kato vijda 4e ne se spravq da se mahne,da doide nqkoi po kadyren 6ef na ViK .5 pyti zvynq na tel. no.............nqma koi da vdigne i da dade kompetentno mnenie koga 6te imame voda.dokoga be horaaaaaaaaaa 6te tyrpim tova.s konkurs li gi izbirat tam neznam.ili s bilet za lov i ribolov--dokolkoto sym zapoznat tova im e osnovniq biznes na tezi specialisti po vodata.mislq 4e e vreme naistina nqkoi da im potyrsi otgovornost za bezobraziqta koito vyr6at.sega e po zle i ot vremeto kogato bqhme na rejim na vodata--pone znaehme predvarirelno ta si nalivahme .21 vek sme vse pak.no qvno nqkoi sa si ostanali v predi6niq--ne se promenqt lesno.zapo4vam da si mislq,4e premiite im sa na 1 mqsto,zatova v po4ivnite dni dovyr6vat zapo4natoto prez sedmicata.stiga de.............hora li ste,kvi ste??????????????????

Анонимен каза...

kak shte imame voda,kato 2 den pod garata izvira voda,no vse oshte nikoi nee vzel merki za opravqneto na tova polojenie.vodata si teche do avtogarata bez problem.za chiq smetka e tova?????????????

Анонимен каза...

авариите по мрежата се отстраняват само в работни дни и само в работното им време. Затова в петък вечер нещо спука ли се - ще си тече до понеделник!

Анонимен каза...

nadqvam se posledniq komentar da nee ot ViK,ZA6TOTO ZVU4I POVE4E OT AROGANTNO.AKO NAISTINA E TAKA ---I SYBOTA I NEDELQ OSTANE GRADA BEZ VODA.SMQTAM 4E 6TE MOJEM I BEZ RABOTNICITE NA TAZI FIRMA.

Анонимен каза...

DO KOGA SHTE SPIRAT VODATA? DO KOGA PO NIAKOI ULICI SHTE TECHAT REKI, A NIE NE MOJEM DA SI IZMIEM OCHITE? AMAN VECHE!!!!!!

Анонимен каза...

az imam otgovor na vyprosa vi--dokoga?dokato tyrpim hora koito po cql den merqt ulicite i mestata v bar4etata da rabotqt vyv ViK.ako
4uq 4e ima konkurs za tova vedomstvo 6te si podam molbata i az--6te merim zaedno ulicite,6te si byrkame v nosa kato minava nqkoe hubavo par4e po ulicite i 6te si vzimame pari4kite i premiikite.a voda.......pak nqma da imame.ama na koi mu puka???????????6to tiq hora neizlezat s edno otvoreno pismo tuk i da ni se izvinqt i da ni iskat pro6ka.............ako ima koi da im q dade.kazano nakratko NA VSI4KI NI PISNA,AMA NE I NA TEZI DETO TRQBVA.

Анонимен каза...

точно така трява да се вдигне народа срещу ВиК за да се оправят нещата.вечерно време в блоковете над 2 етаж нямаме вода-като питаш някой компетентен ти казва:хората поливат,че е суша.поливат,ама си плащат за това.и аз си плащам редовно сметките,ама де да можех да се изкъпя когато искам.............ама няма.ДО КОГАААААААААА ЩЕ Е ТАКА.?????????????

Анонимен каза...

чесно казано съм възмутена от краткото изказване на г-н Камберов,ако въобще това е изказване(3-4 изречения )извинения нечухме,явно той си мисли че няма за какво,ама ние немислим така(потърпевшите почти всяка вечер)това е измиване на ръцете,като твърдим че други са виновни.чухме че работниците невзимат цялата си заплата,а той и инкасаторките взимат ли си ги?????????????ние тези които си плащаме редовно виновни ли сме че другите неплащат.ама и ние страдаме без вода ,нали така??????????