вторник, юли 10, 2007

По времето на комунизма (1944-2007) - Чистотата в Пирдоп

Това е районът около жп гара - Пирдоп. Контейнерите се изхвърлят по веднъж на високосна година, като половината боклук от тях остава по улиците. Ама как Николинка да се скара на приятелчетата си от фирмата за чистота - та нали хора като тях й помагат да стои на този пост. Сега сигурно ще кажат - хората са немърливи - как така ние може да сме виновни за нещо?!?! Но надали хората са разхвърляли толкова много боклук при условие, че има контейнери наблизо. Не им се сърдете - те винаги трябва да изкарат някой друг виновен.

7 коментара:

Анонимен каза...

Това е града с на-много "далавери".Като започнеш от Николинка, та завършиш със РПУ-Пирдоп. "Катаджиите" в този град трябва да бъдат уволнени. Не мисля ,че е редно доказано пиян шофьор, предизвикал ПТП да не бъде задържан в Управлението като не представя нито документ за самоличност,нито документ за управляваният от него автомобил. А най-неприятното е, че допускат да си тръгне от Полицейското Управление в нетрезво състояние с автомобила предизвикал ПТП,управляван лично от "пияния". В същото време пишат актове на деца, движещи се по улиците на "красивия" град, за непритежаване на документ за самоличност. Пирдоп спокойно можем да го наречем полицейски град.

Анонимен каза...

Да. Това е полицейски град. Има много нередности най-вече от катаджиите, които всички виждат. Питам: Кой им дава такава власт?
Защо не ги уволнят всички? Приятелите и познатите на катаджиите могат да шофират в града с непозволена скорост,пияни и без документи, а на останалите жители се съставят актове за нарушения. Е кажете ми, как да не се дразниш?!

Анонимен каза...

Da, i az sym na sy6toto mnenie. Trqbvat neprestanni proverki za da gi e strah ot takiva svoevolia.

Анонимен каза...

jalko e da gleda6 milicionerite ot grad Pirdop, hora bez moral, para6utisti, t.e. postaweni lica.Naduwat se we4er iz diskotekite, ne spazwat formata- hodqt bez furagki i p.r.Wisqt po benzinostanciite, no ne za da wyr6at rabota a prosto da izpiqt kafe, da "4uknat" laf. Kakto e napisano po-gore priqtelite na wyprosnite milicioneri se dwigat s bqsna skorost i widimo piqni, no kogato minawat pokrai katajiite prosto im wdigat ryka za zdrasti.

Анонимен каза...

хаха...полицайте изобщо защо ги наричате такива?!те са просто едни изпаднали смотаняци- комплексари дето само си "мерят" силите с по слабите от тях!

roadrunner каза...

аз също мога да приложа снимки от Пирдоп по времето на комунизма

Pirdop blog каза...

Izprati mi gi s komentari kym tqh i 6te gi publikuvam

maniman67@lycos.com