вторник, ноември 13, 2007

Наследството на комунизма в Пирдоп - част 1

След като падна комунизма в Пирдоп е време да направим равносметка какво ни остави той. Да започнем с общинската болница - дълго време пренебрегвана и спасявана на няколко пъти от фалит благодарение на спонсори и най-вече на Кумерио Мед. Разбита автогара и стотици хора останали без работа от фалиралото "Автотранспорт-Средногорие" с активното съдействие на Цанко Цанов и компания(БСП) - доказано некомпетентни хора за управление на каквото и да било. Забравени общински училища и многобройни дупки по улиците. Само едно нещо просперира по това време - Пенсионерсият клуб. Пенсионерите се радваха на много внимание по това време, затова и сега толкова го защитават. Евтино кафенце в клуба, екскурзийки до къде ли не, извозване до избирателните секции по време на избори и какво ли още не...

2 коментара:

Анонимен каза...

Да й е честит поста на новата кметица! Да е жива и здрава, с железни нерви, солидни връзки и яка пачка, за да оправи общината!

Анонимен каза...

Много работи има за оправяне в тази община. Ще и трябва и много силен екип около нея. Николина и компания трудно ще дадат ей така общината и всички неща свързани с нея. Сигурно много ще и пречат, но ако тя е силна и наистина с желязни нерви - ЩЕ УСПЕЕ!