четвъртък, декември 20, 2007

Как си върши работата "В и К" - Пирдоп?

Какво става, когато се спука водопроводна тръба някъде в Пирдоп?
Ако водата не стигне някъде пред сградата на "В и К" първата реакция ще бъде най-рано на следващия ден. Ако някой сигнализира го посрещат няколко намръщени физиономии, подобни на хора, на които си прекъснал разпивката. Качват се в трактора си и потеглят. Стигат на мястото на аварията и започват да копаят. В повечето случаи се стига до извода, че аварията не е точно там, където извира водата, но след като няма кой да им потърси сметка за разрушения асфалт тях това не ги интересува особено. След като бъде подменена част от тръбата, понеже те самите не вярват в себе си, не се заравя дупката, а се оставя така за 2-3 дни за да не вземе да потече отново. В отделни случаи дори правят опит да обезопасят мястото, както е показано на снимката, но твърде неуспешно. Минават тези 2-3 дни, връщат се - заравят я и си заминават доволни. На това място, разбира се, след 1 седмица пак тече вода. Те се връщат - пак копаят и разрушават допълнително асфалта и така до безкрай. В крайна сметка улиците стават като швейцарско сирене. Кога ли ще дочакаме момента да започнат да си възстановяват щетите след тях никой не знае....остава ни само да чакаме...
Ако искате нещо да им кажете им звъннете: 071815093

22 коментара:

Анонимен каза...

ne sym syglasna s mnenieto vi za rabotata na syotvetnata organizaciq--v dumite vi se useshta zloba.qvno samiqt vie ste takyv chovek.az samata sym svidetel na tova kak otstranqvat avariite---ako vie ste tolkova kompetenten i syvesten grajdanin na tozi grad,zashto ne napisahte vashiqt telefon,a ne tozi na samoto predpriqtie.ako imat svobodni mesta--podaite molba vie za da vidim kak shte se spravite.

Pirdop blog каза...

Щом сте видяла, че си вършат добре работата - радвайте се - значи нещата се подобряват. Но тези думи които съм ги написал съм ги видял с очите си, видял съм с очите си и как се наливат с алкохол всеки ден през лятото отвън на стълбичките им, виждал съм човекът, който пази резервоарите с вода над Пирдоп, да отива на работа мъртво пиян - после всички ние пием тази вода...
Аз въобще не претендирам, че съм компетентен, но вижте за съвестен смея да твърдя, че съм. И поради тази причина ще Ви помоля да ми изпратите на pirdop@lycos.com една снимка и коментар за работата на "В и К" - Пирдоп погледната от друг ъгъл. Трябва да се изразяват различни мнения, а хората, които живеят в Пирдоп ще си направят извода за себе си. В крайна сметка затова за създадени блоговете :)

Анонимен каза...

относно човека който пази резервоарите--не го познавам и не съм го виждала често.но както във всяко стадо така и тук предполагам,че има и "мърша",но това незначи че всички са еднакви.има хора,който се отзовават веднага на аварията и това го знам от личен опит--викала съм ги и след броени минути е започвало отстраняването и.така че моля ви неслагайте всички под един знаменател

Анонимен каза...

az sy6to sym na mnenie,4e horata se spravqt s rabotata si,eeee estestveno ima i za izhvyrlqne ot tazi firma razbira se,kyde gi nqma takiva---napr.ima edin s bql djip deto po cql den se 4udi na koq ot dvete si raboti da ide,ili v nqkoq kry4ma s podhodq6ta kompaniq ,za da se nalapa --dai boje i nqkoi da go po4erpi 4e e svyr6il ne6to..........no za drugite smeq da tvyrdq 4e se spravqt sys situaciite.

Pirdop blog каза...

Когато публикувах това мнение в блога не искал да кажа, че те не се справят с работата си, а че има много неща които трябва да се променят. Ако те не се справяха с работата си ние въобще нямаше да пием вода от чешмите си вкъщи. Но е недопустимо да се изрови една дупка дълбока 2 метра и да стои така 2 дни с един забит прът отпред. За пример мога да ви дам така изровена дупка (преди повече от година) на кръстовището на улиците "Св. св. Кирил и Методии" и "Чавдар войвода".

Анонимен каза...

относно дупките в града сте много прав--имаме си ги.старата гвардия ни ги направи за спомен от тях.дано само новите--младите на който гласувахме доверие да се справят по бързо и качествено с положението в града.има много некачествени хора навсякъде--като почнем от общината(50% са си за дома вече)дано скоро с гордост кажем ,че сме пирдопчани

Анонимен каза...

Моля моля,,,,,,,,, спарвят се друг път.....кадето мине ВиК си оставят ръцете.....ако някои се съмняжа да се поразходи из улиците.....например главната към Бензиностанция "Торнадо", е крещящия пример........нямам думи за тези съвестни "аваристи"......

Анонимен каза...

nikolinkaaaaa,ima li ne6to v tozi grad ot koeto ti da si dovolna.dai boje skoro da pro4eta tuk ,poneje 'koi li vliza tuk v neta"(tvoi dumi sa tova)dano naistina ne6to ti haresva tuk v grada,ina4e moje.............i da go napusne6 znae li 4ovek

Анонимен каза...

има много неща които ми харесват и ти не си сред тях скъпа:)

Анонимен каза...

чесно казано се радвам,че не съм сред тия дето харесваш.самата аз небих допуснала до себе си макар и за приятел само толкова злобен и негативен човек.тежко на тия до теб--как ли те търпят и се чудят как да се отърват от теб.успех хораааа..........

Анонимен каза...

ottyrvaha s eot men spoko......a ti v koi klas si u4eni4ka ta taka plosko govori6?

Анонимен каза...

za radost ne sym u4eni4ka.rabotq v kumerio med za tvoe svedenie.

Анонимен каза...

za radost ne sym u4eni4ka.rabotq v kumerio med za tvoe svedenie.

Анонимен каза...

Пусни го още веднъж да го видим по-хубаво!Като работиш в кумерио мед, да не си Английската кралица...а и блога ако не си разбрала не е за лични нападки към тези, които пишат в него!И не ми прехвърляй топката, защото ти започна първа!

Анонимен каза...

Opitah da zapo4na rabota vav V i K, no tri ot mestata sa okupirani ot pensioneri. Kak da zapo4ne rabota edin mlad 4ovek tam?

Анонимен каза...

qvno ima i kadyrni pensioneri 6tom gi dyrjat tam.

Анонимен каза...

интересна е темата за обсъждане.вярно е че има заети места от пенсионери в доста предприятия,но смятам че наистина има работоспособни хора и сред пенсионерите.имам наблюдения че на повечето млади хора не им се работи чесно казано--свикнали са на "мама меси,тате носи".така че щом има пенсионери в някои предприятия,значи наистина се налага .всеки да работи докато се чувства че е способен .

Анонимен каза...

blagodarenie na kadarnite pensioneri vav V i K ima takiwa dupki. Snimkata go pokazva !!!

Анонимен каза...

коментарите за В и К са много интересни. Интересно ми е защо няки злобеят за хора, които се опитват да си изкарват честно паритер па макар и на повече от едно работно място? По добре да равотиш, а не да чакаш тате да те храни и да ти оправя кашите.

Анонимен каза...

смятам, че пенсионери нямят място в нито едно предприятие. Много е лесно да се каже, че на младите не им се работи. Първо трябва да се назначат млади хора и тогава да се коментира. Пенсионерите се имат за незаменими и неотстъпват.

Анонимен каза...

Всичко е строгоиндивидуално!
А с българската система з апенсионно осигуряване мн ще чакате младите хора д ави назначат на места, на които хората трябва да работят до 70 г, докато са живи демек за да с епенсионират и ест. аз като работодател/ за някои да уточня 4е сам КА/ в един кадър, в които години наред съм влагала пари и тои е обучен , спазва си задълженията, не бих го заменила, тъй,че дето има една дума з авсеки влак си има пътници!

Анонимен каза...

Проблема е в това че ценните пенсионери не си спазват задълженията, а напротив гледат частната им работа да върви/далаверите/ и не им пука за служебните ангажименти.