сряда, декември 26, 2007

Снегове...

Съвестна зрителка на бТВ е изпратила снимки от Пирдоп, заснети на 15 декември, целящи злепоставяне на местната управа за непочистения сняг. Ако човек не е от града - ще си каже, че кметът за нищо не става, но ако човек си е от Пирдоп ще си каже - пак Николинка и компания!
Ние от pirdop.blogspot.com сме длъжни да поясним на читателите, че конкурсите за снегопочистване са завършили далеч преди изборите. Новият кмет на Общината е встъпила в длъжност в средата на ноември, когато вече градът би трябвало да бъде подготвен за снега.
Предишните управници
не се бяха справили и с това тяхно задължение.....

5 коментара:

Анонимен каза...

Айде да не се изтривате - нови и не нови... В тая община няма ли отговорник по такива "мероприятия"? Няма ли разписано при колко см сняг трябва да излязат машините да чистят и опесъчават? Все някой трябва да им дава зор, нали така?

Pirdop blog каза...

Stava vypros sa konkursite za snegopo4istvane, koito ve4e bi trqbvalo da sa minali, predi da dojdat "novite". Ne znam koi e otgovornik v obshtinata, no o6te edna takava situacia nqma da ima novi i stari - vsi4ki 6te bydat opliuti. A ako raz4ita6, 4e nqkoi ot ob6tinata 6te im dava zor se lyje6. Te si izbirat svoi hora na tezi postove i te si myl4at za problemite. Trqbva vsi4ki nie da im davame zor po vsi4ki vyzmojni na4ini. Ako gi ostavim taka 6te se samozabraviat kakto "ne novite"

Анонимен каза...

Ами именно - нека да се публикува един телефон на фирмата, която е спечелила /предполагам отново "Любекс"/ и да им се звъни. Щом тях не ги вълнува толкова... Ето, и на 26 декември пак ни "изненада" снега...

Анонимен каза...

Дажа им се зор.....убосчиите обаче имат една машина........която се счупила.......и сега от Онщината опесачават на ръка.....и съм напълно съгласен с мани ман..........нормално е тези неща да са предвидени......защото господин Шаро беше кмет и по време на изборите.........само дето нямаше, кои да пие с Цано!Ай сиктир.....ХахХАхА

Анонимен каза...

Съгласен съм с всеки от вас.Всеки път една исъща фирма "печели"конкурса за почистване.
Ами то си е абонамент.В такъв случай тази фирма в началото на октомври да си приготви техниката, пясъка или там каквото е и пак да си се черпят.