вторник, юни 03, 2008

Следизборно

Месец-два преди изборите за кмет на Пирдоп в интернет пространството се появи сайт на една предизборна коалиция. В него имаше една много хубава страница със снимки на различни проблеми из Пирдоп, които можеха лесно да се забележат от всеки човек. Минаха изборите и изведнъж този сайт беше изтрит заедно с тази хубавата част със снимките. Въпросната коалиция вече беше част от управляващите в Община Пирдоп. За беда на някои ние си записахме тези проблеми и сега започваме да питаме кога ще се решат ?!?!
На снимката е дадена врата на двора на детска градина, намираща се недалеч от центъра на Пирдоп. Преценихме, че 7 месеца(толкова минаха от изборите) са напълно достатъчни да се възстанови тази врата - дори и да няма пари за нова все можеше да се измисли нещо. Нека хората, които тогава създадоха онзи уебсайт, сами да се познаят без да споменаваме имена. И да се погрижат да оправят нещата, с които излизаха като критика към тогавашното управление. Защото когато човек се самозабрави пада от високото много бързо и го помни доста дълго време.
За да се добие по-добра представа за гледката публикуваме и снимка, показваща района около тази детска градина.

2 коментара:

Анонимен каза...

m da i az si spomnqm podobno ne6to, ima6e i snimki na obrasli s visoka treva peiki koito i do momenta sa v sy6toto systoqnie. takiva hora po 4esten i korekten na4in ni6to ne mogat da postignat za tova gledat da se izdignat s dalaveri i opluvane na drugite koeti gi izdiga v o4ite na neprosvetenite i maloumnite.

Анонимен каза...

I vryzkite s ob6testvenostta sprq da ni obry6ta vnimanie. si4ko si trae.