петък, юни 06, 2008

БСП раздаде дипломи на партийните си вестници

Местният партиен отличник на червената партия в. "Камбана" получи награда от партията си. Или по-точно директорът на изданието получи награда за всеотдайния си труд и за проявен професионализъм и обективно отразяване на регионалните проблеми. Колко хубаво звучат тези думи, ако бяха и истина, и ние щяхме награда да му дадем. Че трудът му е всеотдаен е ясно - с всички сили се бори срещу спечелилите опоненти на последните местни избори в Златица.
Лично премиерът на България Сергей Станишев се поинтересувал от вестника, пък дори ги и излъгал, че се интересува от провинциалните вестници. Те навярно не са останали по-назад и са го излъгали, че тиражът е 3000, добавяйки цяла една нула към реалната бройка. За пословичната обективност на Камбана какво ли да говорим - захванали се с една златишка кметица и на мира не я оставят. Ама и да я свалят какво от това ?!?!?! - те златичани да не са луди Чомпалов да изберат за кмет.

2 коментара:

Анонимен каза...

мисля, че наистина точно и адекватно с няколко думи сте успели да кажете цялата истина както за този човек, така и за обстановката в Златица по отношение на непрекъснатото пречене на кмета да си върши работата. Браво.

Анонимен каза...

Kak be velikata media.....Sergay Stanishev se interesuva mn qsno, nali izpusnaha fronta i v Pirdop i v Zlatica. I gi e pogalil po kratunkite, che pishat li pishat sreshtu kmetica Zlatishka. Ama kakvo se qdosvate, skoro kambankata shte zatvori vrati....govorqt mi go zvezdite....xaxax...i kato stana duma za zvezdi nqkoi glavni redaktori mogat da pravqt konkurenciq na vrachkite ot Zlatica, deto im puskat obqvi vyv vestnika si.......interesno kade li shte gi publikuvat obache?!