сряда, април 23, 2008

Отговорът

По повод публикуваният от Вас материал “Бюлетинът на Община Пирдоп - хубава идея, но стига ли до всеки?” в блога на Пирдоп, отговаряме на основателните въпроси, които задавате.
След като стана ясно, че първоначалната бройка на бюлетина е недостатъчна, беше взето решение тя да бъде увеличена и мартенския брой излезе в тираж 3000бр.
По отношение на разпространението, общината има сключен договор с Български пощи ЕАД от 11.02.2008г, влизащ в сила от 01.03.2008г. Предмет на договора е безадресна доставка на рекламни и печатни материали.
Информационният бюлетин е една от стъпките, които община Пирдоп предприе в посока на откритост, прозрачно управление и скъсяване на дистанцията. В своята общинска политика по отношение на гражданите, ръководството залага на тяхната активна и градивна позиция.
За да се подобри комуникацията, общината започва инициатива за отворени срещи с граждани, на които ще се приемат предложения и идеи, ще се дискутират и различни проблеми, което ще спомогне да се осъществи обратната връзка, която в момента изглежда не е достатъчна.

С уважение,

К. Илиева
"Връзки с обществеността"
Община Пирдоп
23.04.2008г

Няма коментари: