неделя, януари 27, 2008

Градски пейзажи

18 коментара:

Анонимен каза...

s takava gledka skoro nqma da stanem evropeici.pyk i to............dali ni iskat ve4e nese znae.

Анонимен каза...

koito moje sledva6tiq pyt da snima o6te edna hubava ulica v na6iq grad"4avdar voivoda"--prosto da se 4udi6 kolko godini si e vse v tozi vid--predi6nite upravnici bqha slqpi za neq,dano nastoq6tite da q vidqt kakto trqbva.

Pirdop blog каза...

Следващият път ще снимам улицата на бившия кмет, която е по-зле и от Чавдар войвода. По-зле е до къщата на "великия кмет" - след това е нов асфалт чааак до общината...

Анонимен каза...

Аз искам да благодаря на човека, който е снимал този материал. Вярно, спестили сте някои неща от красотите по коритото на реката. След като се разкопа улицата за прекарване на кабелна тв за Душанци, просто там не може да се върви /и особено днес не мина нито една машина да изчисти/. Не дай Боже, да завали дъжд... Гвацаш, все едно си в средновековието...

Анонимен каза...

До
Община Пирдоп ДНЕС
Блогът на Пирдоп


Уважаеми Господа,

По повод на материала “Градски пейзажи”, поместен на Блогът на Пирдоп на 27.01.2008 г., Ви информирам, че община Пирдоп е запозната със заснетата във видеоматериала проблемна зона, както и неуредиците по ул. “Чавдар войвода”, която се споменава в коментар към видеото.
Какво се прави по въпроса? Заснетият район е част от по-мащабен проект за реконструкция и благоустройство. Общината има изготвени инженерни проекти за района от мост “Скалата” до Ж.П.мост около река Славци. Общинския съвет ще разгледа план за финансиране изграждането на благоустройството в т. ч. корекцията на река Славци и инженерната инфраструктура на прилежащата територия. Проектът е мащабен и за необходимите средства ще бъдат изготвени проекто-предложения за финансиране от европейските фондове. Планирано е цялостно изграждане на подземна и надземна инженерна инфраструктура (подмяна на водопровод, канализация, корекции на коритото на реката, мостови съоръжения, пешеходни зони и др.).
По отношение на коментираните улици "Чавдар войвода" и "Панайот Волов" общината търси генерално решение на проблема с инфраструктурата, а не краткотрайни и временни изпълнения. Работата ще бъде извършвана поетапно (първо водопровод и канал, газификация и после асфалтиране) без излишно забавяне във времето.
Общинската администрация благодари за своевременно подадените сигнали за нередности на територията на общината и ще се стреми своевременно да информира гражданите за мерките, които се предприемат.


С уважение,

Катерина Илиева
“Връзки с обществеността”
Община Пирдоп
28.01.2008 г.

Анонимен каза...

Pozdravleniq
PR w ob]ina Pirdop!

krezo0 каза...

Радвам се, че намерих в мрежата място, където има смислени въпроси, а и отговори :-) относно Пирдоп. С малки, но бързи крачки града се приближава към цивилизоваността на 21-ви век. Това подкрепя и факта,че новият кмет се е погрижил за така необходимите "Връзки с обществеността",за което разбрах от Блог-а. Най-накрая "Елита" ще комуникира АДЕКВАТНО с "Простолюдието"-медиите. Хвала на подобна "Дързост", макар че за района наистина е точно това-Дързост. Надявам се и занапред нещата да вървят Смело напред. УРА ! :-)

Анонимен каза...

С интерес ще очаквам да покажете видео материал с промените от "градските пейзажи" или само ще си говорим и ще се свързваме с обществеността.

Анонимен каза...

Ами да то оза три мандата някои неможаха д анаправят това,което се направи за два месеца тук......да накарат хората в общината да работят на пълни обороти! Пак поне се свързват и с обществеността, не се крещи и не се пише само в долнопробни вестници и да се излагаме сяка седмица по кръчмите
;))))))

Анонимен каза...

Май нещо се изнервихме. Не съм казал за два месеца очакам в близко бъдеще.

Анонимен каза...

Ако се бях изнервила, вече да сам при тебе!

Анонимен каза...

Ми заповядай.
Това като заплаха ли да го приемам?

krezo0 каза...

ехей, анонимос, и ти сЕкстраНина за тва си има спешъл Сайтове(XXL).
То и без друго вечно дотам опират нещата, ако ме разбирате...

krezo0 каза...

ako dojda do Pirdopvill i az 6te snimam

krezo0 каза...

ехей, анонимос, и ти сЕкстраНина за тва си има спешъл Сайтове(XXL).
То и без друго вечно дотам опират нещата, ако ме разбирате...

Анонимен каза...

NEZNAM KAKAV E TOZI KMET ?????? KAK MOZE DA OSTAVQ TAKA NESHTATA BEZ DA SE DOVAR6VAT .TYK NAISTINA NE E POKAZANO VSI4KO.PO TAZI I NE SAMO PO TAZI YLICA MINAVAT DECA KOITO XODQT NA YCHILISHTE SAS KALNI OBYVKI I VAZRASTNI KOITO XODQT NA RABOTA. NE GO LI E SRAM? TRQBVA DA SPRE DA MISLI SAMO ZA SOBSTVENIQ SI G.Z .

Анонимен каза...

Еми и аз се питам, как може за три мандата предния кмет поне улиците да не асвалтира????А за 2 месеца е смешно да мислим, че днешните ще свършат това, особено в този сезон!

Анонимен каза...

za koi li kmet govori6 se 4udq.edva li noviq za 3 meseca moje da ogree navsqkyde.za decata i za obuvkite si naistina mnogo prav--spor nqma.dano skoro se vzemat merki za tezi ulici pokrai rekata.ama ako i nqkoi ot ob6tinata mine po ulicata ot nqkoga6niq basein nagore s kola--evala mu.tam edin selskostopanski 4ovek e prevzel vsi4koooooooo za nego si.ulica "slavci" e na vsiki koito jiveqt tam,a ne samo na edin---kone,karuci............vsi4ko e na tozi 4ovek mai.dokato na edin 4ovek ne mu brykne6 v djoba--v bukvalniq smisyl go kazvam--nqma opraviq.nqma li nqkakvi globi za nego--neznam,ot godini se 4udq.