вторник, март 04, 2008

Волейболистите продължават напред

Служебна победа с 3:0 гейма записаха пирдопските волеболисти в първомартенския съботен следобед. В среща от третия кръг на пролетния полусезон на волейболното първенство те трябваше да домакинстват на тима на Козлодуй. Състезателите от крайдунавския град обаче така и не се появиха за мача.
Причините за отсъствието на гостите не се разбраха. Най-вероятно са предпочели да си спестят дългият път до Средногорието и солидна сума за транспортни разходи, след като прогнозите бяха за убедителен успех на пирдопчани. Припомняме, че мачът през есента отново завърши 3:0 за пирдопските волейболисти – тогава въпреки изморителното пътуване до Козлодуй нашите момчета не оставиха никакъв шанс на своите домакини. Така пред останалата въпреки всичко полупълна зала домакините направиха кратка тренировка, след което се разделиха на два отбора и изиграха демонстративна среща.
Следващата седмица те отново ще са домакини – този път на „Ерма” (Трън), като часът и мястото на двубоя са същите.
През седмицата пък имаше още едно волейболно събитие в Пирдоп. Тренираните от Теодор Колев момчета до 13 г. изиграха контролна среща срещу тима на „Виктория” (Пловдив). И двата състава преди около месец се класираха за финалите на републиканското първенство и като част от подготовката си за тях решиха да организират приятелски мач. Средногорските момчета спечелиха всичките пет изиграни гейма и по този начин показаха, че неслучайно са намерили място сред най-добрите в тази възрастова група.
След края на контролата г-н Ивайло Джуров, менижър в Кумерио Мед АД, направи поредното си лично дарение на клуба. След като преди време той закупи топки за отбора, сега г-н Джуров зарадва младите таланти и с цифрова камера. Естествено, пожеланието му към младежите беше да заснемат с нея колкото се може повече мигове на успех.


Източник: Васил Иванов - vasilivanov.blogspot.com

Няма коментари: