сряда, март 26, 2008

Ами сега? Кой ни е виновен?

Мястото: Градската градина в Пирдоп;
Обектът: Пейка по една от алеите или по-точно остатъци от пейка;
Преди години мрънкахме всички заедно, че градската градина не се поддържа, че няма пейки, че няма лампи...мрънкахме и ни сложиха пейки (да подчертаем - предишното ръководство на общината за да не се обидят някои хора). И колко изкараха - година-две. И защо? На кой му пречеше тази пейка? И то не само тази, ами и други по градинките из града.
Все се оплакваме за положението в което сме от всички управляващи - от кмета та до премиера. Но дали Станишев дойде да я потроши тая пейка, дали инж. Цанов дойде да си показва силата ?!?! Щом не можем да си опазим пейките, какво остава за по-важните неща? Утре тези пейки пак ще се сменяват и парите за тях ще дойдат пак от нашия джоб. И така ще продължава да бъде, докато за някои девизът е "Първо действам - после мисля". Ама карай.....важното е да си показваме силата, макар и на неподходящи места.

2 коментара:

krezo0 каза...

Мрън4ооо ,а ти какво направи за да оправиш пейката. Интересно защо софийските пейки, и то в "Борисова Градина" , които са подложени на Скинарски екстремизъм не изглеждат така? Може би , защото са направени не от остатъчна дървесина "second hand" ? По-позитивно , а? :)

Анонимен каза...

OK!Да оставим пейките на втори план,ами боклуците в които е затънала градинката?????????Знаете ли как се почистват кошчетата за боклук?ИЗНЕНАДА,ПАЛЯТ СЕ!