неделя, февруари 24, 2008

Надписи

Странни надписи има по контейнерите в Пирдоп. Върху един от контейнерите е написано "Глоба 800", но не е уточнено Какво 800? и За какво е тази глоба?
Навярно са имали впредвид, че ако не си хвърлиш боклука в контейнера следва тази глоба, но ако заобиколите този контейнер ще видите, че капакът от които се изсипва на сметището не е затворен добре и част от боклуците изпадат отвън. Изпадат и при самото му вдигане на камиона за извозване. В резултат на това целия тротоар около него е потънал в боклуци, които не правят впечатление нито на служителите на фирмата за чистота, нито на органите, които трябва да следят как се почиства града.

2 коментара:

Анонимен каза...

Чета този блог от доста време, но не ми беше идвало на ум да се обърна към вас за този проблем. Аз живея на 10 метра от този контейнер и състоянието в което го виждате на снимкта е добро. Не знам за кой път подменят този контейнер, тъй като предишните няколко буквално изгоряха, заради мойте "добросъвестни" съседи, които през зимния сезон, го намират за най-подходящото място да изхвърлят жарта от печката и точно 5 минути след това боклуците в него пламват и миризмата на изгоряла пластмаса и найлонови торбички се разнася навсякъде. Освен това недай си боже да изпадне буклук от него, докато го вдигат за извозване, си остава там докато не го почистим ние, живеещите там, а същевременно служителите по чистотата се подпират на метлите на сянка в някоя градинка. Ако сега отидете там, около контейнера ще намерите един дюшек и няколко торби пълни с пръст и отпадъци от градините, които седят там и аз не знам вече колко време. Виждам, че този блог се чете от хора от Общината и се надявам този проблемм да бъде решен.

nox каза...

hahah emi shte te obgazi zemi si edna maska moje da pomogne...