понеделник, февруари 25, 2008

Възстановено

Билбордът, поставен на разклона за Еленската базилика, най-сетне е възстановен. Месеци наред се вееха части от старото платно, което беше покъсано от някоя буря.
Да се надяваме, че сегашното ще е по-издръжливо.

2 коментара:

Gospod_BOG1 каза...

ДА красив е биоборда, но не е ли по-важно да се загрижим за самият паметник (Еленската базилика)и да погледнем неговото състояние! През лятото трудно се стига до него през почти еднометрова трева а самата постройка е станала дом на всевъзможни опасни твари! А иначе ние нека да привличаме хора да видят руйните, още от главният път, но вкрая на крайщата те наистина ще видят едни руйни които бързо ще изчезнат ако не се вземат мерки! Состоянието на паметника на Христина Морфова не е по-различно! Тук изниква въпроса: дали превличаме хората за да видят забележителностите на територията на общината или ги караме да ни се смеят заради това на което те приличат поради лоша подръжка! Дано след 20 години да има какво да покажем.......

nox каза...

hahahahha i kakva faida ot taq reklama bre ? che to elenska bazilika ima li oshte ...mai do 2-3 godini she si q gledame samo na na takiva bordcheta :)))