петък, февруари 29, 2008

Наглост

Интересна новина се появи на 27 февруари в Средногорския портал - srednogorie.com. Тяхната камера е заснела как работниците, които работят по подмяна на водопроводната мрежа, вземат пари от пропаднал с колата си в изкоп пенсионер за да го извадят.
Видео материалът може да видите в секция Новини на сайта - http://www.srednogorie.com/

4 коментара:

Анонимен каза...

Познахте ли пенсионера, сега компартията ще каже че има репресии срещу нейни дейци от новата власт :) Макар че този пенсионер и пеша не може да ходи. Но случая е пределно скандален, няма спор. Ако за всяка пропаднала кола тези работници са вземали по някой друг лев сигурно са докарвали двойни заплати. Няма да е зле тези фирми да се подлагат на по-строг контрол.

Анонимен каза...

dali e poznat pensionera i dokolko moje da hodi ne e problem na tozi sait.kakvo 6te komentira kompartiqta si e nein problem.tova 4e ima propadnali koli naistina e problem i trqbva da se vzemat merki ot vis6estoq6tite.

Анонимен каза...

Да наистина е така .Но какво да кажем за това че изровиха навсякъде и сега не се знае кога ще ги оправят тези улица, а е такъв прах че няма на къде.
Е тя кметицата ще ги оправи , тя ни е "оправна" хехехеххе

Анонимен каза...

Абе как ше ни оправи... е друг въпрос, ама някой хора със сигурност ще се оправят. За някои добре известни фирми общината беше каца без дъно, сега ги отбиха а природата не търпи празно пространство. Трохановци, Гочевци, и една дузина дребни душици в сянка вече са приготвили ножа и вилицата.