четвъртък, февруари 28, 2008

Расте интересът към Блога на Пирдоп

За последните 30 дни Блогът на Пирдоп беше посетен от повече от 2500 посетители, което е с около 50% повече от предходния месец.
Екипът на блога благодари на лоялните читатели , които се увеличават с всеки изминал ден.
35% от дневните посещения се формират от сайтове-партньори: gbg.bg; novpogled.net; pirdop-region.hit.bg и други
40% от посетилите идват тук от различни търсачки: google, gbg, yahoo.
Останалите 25% са директни посещения на потребители прибавили блога в своите Favorites (Bookmarks) или написали директно адреса в лентата.

16 коментара:

GoSpOd_BOG каза...

И все пак си остава един прост блог! Не ви ли е срам да се хвалите с това нещо! Публикувате офицялни решения на Общинския савет в Пирдоп, но това ли е начинът според вас информацията да стига до хората? Поне като качвате такава информация имайте смелоста и достойнството да споменавате имената си! Радвате се на благодетелството на ръководството на общината, на така нареченото НОВО управление, като че ли досега в Пирдоп не е имало власт! Може би не е имало много хубави неща но поне когато крадеха никой не разбираше! И тук е момента да попитам а от къде се взе новият джип на нашата РУСОКОСА кметица от къде се взеха тези пари! А иначе общината тънела в боклук имала огромни дългове ами ще има докато продължава да има хора с примитивно разсъждение като вашето! Следва продължение.....

Pirdop blog каза...

Уважаеми/а gospod_bog,
не ни е срам да публикуваме колко човека четат този блог. Дори смятам, че за доста хора е интересно.
Относно публикуваните решения и съобщения на Община Пирдоп искам да посоча, че те са изпратени по електронната поща от Община Пирдоп, както към всички останали сайтове и други медии. За това не е нужно да си публикуваме имената, понеже материалът е изпратен от външен потребител. За мен това не е 'благодетелството на ръководството на общината', но ако така повече ви харесва - мислете си го.
Община Пирдоп не тъне в боклук и дългове от 3-4 месеца, а от години благодарение на 'не много хубавите неща', които правеше предишното управление. За това как сегашното ще се справи ще видим след 1 година.
Интересно ни стана на нашия екип за какво са ви имената ни?!?! Не е ли по-важно да се дава информация на хората? Кои го е грижа за имена? Като гледам и вие вашето не сте дал/а - явно ви е харесала тази наша практика :)
И накрая искам да ви кажа - понякога и 'един прост блог' може на направи много големи неща!

Анонимен каза...

Ти па намери на тая камбана да се обясняващ бе човек!
Косата и червенее и през монитора!

Gospod_BOG каза...

A ta vie se imate za media! Kakva media ste vie BE! Ne otri4am 4e maistorski izpolzvate internet prostranstvoto za izraz na svoite idei no tova ne e normalniat na4in te da stignat do publikata! Prosto e izkrivena ideiata vi za namirane na miasto pod slunceto! Naistina problemut i predi i sega na tazi ob6tina e 4e informaciata ne stiga do horata! No tova vie pod tazi forma da se prevurnete v tribuna na rukovodstvoto na ob6tinata e nai-lo6o6to ne6to koeto moje da se slu4i - kude se e 4ulo i vidialo blog s neizvestni suzdateli da vzima otno6enie i da e strana po vuprosa na vajni ob6testveni i politi4eski deinosti!!! I tova ako ne e poredniat zavurtian krug na korupcionna zdelka zdrave mu kaji!! Sleda bloga ot dosta otdavna v na4aloto ideiata naistina be6e dobra no s vremeto vze 4e niakak si se izvrati i se prevurnahte v to4no tova sre6to koeto se borite - PRODAJNATA JURNALISTIKA! A na Sekstra nina moga da kaja samo 4e e na mnogo gre6en put ako si misli 4e niakoi ot kambana sedi zad Gospod_BOG! Kritikata idva ot miasto za koeto dori ne ste si i pomisliali!!!

nox каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
nox каза...

HAHHAHAHAHAHHA........Gospod_bog reneta .....mmmmmmm kakvo da kaja jena s myjki nik hahahahhahahah abe vie mi se struvate leko debilni i taka po vyprosa bloga si go biva pozdravleniq...ama ne biva da si pravite registraciiki i da pravite nqkakvi falshivi problemcheta i posle da vyzhvalqvate obshtinata...bravo horata sa novi dano napravqt novi neshta i az shte se radvam,no ne e tova nachina....gledam che imenata sa mnogo vajno neshto ami ako tolkova iskate da mi nauchite imeto popitaite me ili da si oredim edna sreshtichka a? .... :DDD uspeh s syzdavaneto na izkustveni problemi :)))

Gospod_BOG каза...

To4no taka napulno podkrepiam vupreki 4e mai rukovodstvoto na ob6tinata leko po4va da se nasira :DD:D:D:D:D:D! NO specialno kam vas via koito se imate za veliki skriti zad tupia si blok ako ne vi e strah pi6ete za edna edno v edno sre6ti4ka np!

Анонимен каза...

Az specialno iskam edin eye-to-eye conversation sus Sekstra Nina, zashtoto malko mi e debtor, nali macinko ;) :)

nox каза...

ei mani man... sladuur vidqh edna snimka pred vas na nekav konteiner moje tiq dni da ti doida na gosti da piem po edna bira (smeee se gadno) :))))

Анонимен каза...

interesno...
kambana se nagajda kam vsqko obshtinsko rykovodstvo, no s tova mai udari na kamyk.
kolko jalko za hubavia vestnik ;)

Анонимен каза...

Защо направо не прекръстите великия си блог на "Чети и плюй в. "Камбана" на воля", а? Нещо станахте прекалено субективни или какво? Оригиналността ви като Блогът на Пирдоп вече не е съвсем оригинална! Защото община Пирдоп не се съставлява само от някакъв си вестник!

Pirdop blog каза...

Уважаема г-жо Христозова,
в дейтвителност тук започна да се пише повече за един вестник отколкото за града, но искам да посоча, че на Блогът в последно време е публикувана една статия '15 години независима журналистика' и банерче в лявата колона. Останалите неща са публикувани от други хора като коментари. И аз смятам, че твърде скучно да се занимаваме само с това и ще се постараем да разнообразим статиите в блога.

Анонимен каза...

Ima i drugo ne6to otnostno vestnicite!Kogato nqma efektiven manier i sposob za obratna vryzka, a takava e lipsvala s godini, sega namira izraz v tozi virtualen format--i lavinoobrazno se e zadeistvalo....ako imashe na4in do sega da se izrazqva publi4no kritikata, tq nqmashe da e tolkova koncentrirana sega i nqmashe da s epo4uvstva tolkova silno......
E moje bi e prost blog, no s mn pove4e dostoinstva--informira i polu4ava mnenieto na horata po byrz i efektiven na4in!
A i qvno dosta hora go 4etat, indikator za tova sa prodyljitelnostta na sy6testvuvaneto mu/takiva formati ne se realizirat, ako e angajirat dostaty4no vnimanie/ i golemiq broi komentari. Ot psihologi4eska gledna to4ka, horata s evalnuvat samo ot pikanterii....za6to nqkoi ne napisa ne6to za marteni4kite ili za noviq startirasht proekt!?
Uspeh na bloga, tova e bydeshteto, nqkoga go kazah i na Gutemberg, kogat izmisli pe4atnata presa/mashinkata/...ama vreme e da otstypi...Hartiqta umrq, da jivee Internet!
Pak i 6te po6tadim nqkoe i drugo darvo!
;/

Анонимен каза...

Приветствам идеята да този блог , защото това е едно ново начало за нас. Именно тук искам да изкажа дълбокото си разочарование от новият стар кмет на родното ми Душанци ,познат на всички ни като Джона , произлизащ от стар комунистически род .Та още не станал кмет подхвана тополите , чудя се като се свършат те с какво далавера ще се захване ,но това е тема на друг разговор .
По време на изборите всички се оплакваха от Н.Божкова , колко много пречела на общината , ама елате да видите пък в Душанци една чистачка Маша на какво е способна , тя коли тя беси , командва със замах , не я интересува ни кмет ни секратарка ни полиция . Само тя е незаменима в селото , ама и този път добре си е постлала ,както междувпрочем от 3-4 мандата насам.Арогантна , проста и нагла разпорежда се като , че ли нея сме избирали за кмет.Отидох да си платя данъка и за около пет минути ми направи такъв скандал , че съжалих защо не съм отишъл в Пирдоп /аз като че ли при нея бях отишъл/ секретарката мълчи ,онемя, не знае момичето коя страна да вземе .Искренно се надявам някой да ме посъветва какво да правя защото се чувствам страшно унизен от тази жена, за която не искам повече да говоря

Pirdop blog каза...

Изпратете повече информация за случая на pirdop@lycos.com или я пуснете като коментар тук! В тази информация напишете точните имена, ако ги знаете. Вашето име не е важно, така че спокойно може да си останете анономен.
Разбира се че не може да се държат с Вас така - няма значение чистачка ли е, кмет ли е - няма право на подобно поведение и Вие със сигурност не трябва да си мълчите за това!

Анонимен каза...

Чистачката се казва Маша по мъж Ненова второто и име не го знам но мисля че няма никакво значение всички я познават.