четвъртък, юли 03, 2008

Предстои ли екшън на сесията на ОбС - Пирдоп?

Късно следобяда на 02 юли агенция "Фокус" съобщи за предстоящо гражданско неподчинение в Пирдоп. Причината е неподновеният договор на управителя на "Медицински център Пирдоп I" - д-р Пламен Стоянов и назначаването на нов лекар от Своге.

Като вземем предвид доброто име, с което е слави д-р Стоянов е ясно, че неподновяването на договора му е нелогично, а още по-нелогично е да се назначава лекар от друг район. Ако разполагахме с голям избор от лекари в Пирдоп може би да - но в този глад за кадри всеки би трябвало да е ценен.

Смущаващото в случая е, че източникът на информацията е Ренета Атанасова. Като знаеме нейните предишни постъпки започваме да се чудим дали да вярваме на сигнала й до агенция "Фокус". Че тя търси сензацията го знаем и след като не я откри вече няколко месеца в Златица сега ще се прехвърли в Пирдоп.

Едно е ясно - проблем има! И той трябва да се реши не в името на партийни интереси, а в полза на гражданите!

6 коментара:

Анонимен каза...

Не се пише "впредвид". Проверявайте ги тия неща!

Анонимен каза...

Със сигурност предстои нещо. А дали ще е екшън, кой може да каже? Само по себе си, това решение за неподновяването на договора на д-р Стоянов е "action" /от англ. - действие/ в минус на властта.
Обществеността на Пирдоп е против това решение и подписите, които се събират се увеличават постоянно.

Анонимен каза...

mmm da i to ne edin a mnogo minusi. a pirdopblog mai go e qd 4e toi ne e otrazil pyrvi tova. mi nedeite spa za vajnite ne6ta, ako ne si angajirahte vremeto za kluki moje i da vi ostane vreme i za ne6to po seriozno.

Анонимен каза...

xaxaxaxaxaxax

Reni pak e REady action!
Eh mnogo poligloti v tazi kambana beeeeee:DDDDDDD
Doktor Stoqnov dale4 ne e cvete za mirisane...ina4e v byrza pomosh nqmashe da ima psiholozi, neosyshtestvili se doktori i sqkakvi ekzemplqri, nqmashe da napusnat dobrite specialisti, ne chuvam po negovo upravlenie nqkoi dobyr doktor da se e zavyrtql......

To ne moje da se chaka samo na dyrjavni pari...iska ACTION i ot sponsori!Pak dlyjnici na zdraveto na horata ot rajona kolko shtesh. Nqkoi daje oglavqvat klasacii, pishelo po vestnik kapital. Ami da oglavqt i tukashnite i da pomognat na bolnicata.
I vse pak ne e redno da idva doktor otvyn, osven ako ne e dokazalo se svetilo!/De gi tiq nali?/
No kato gledam Ilievam kakto q naricha Reni, moje pak i racionalno da e postypila, kato znam kakva sgan raboti v tazi bolnica! Dano sam si po Sofia, ako trygne da mi stava neshto!!!!

Анонимен каза...

Ot pianica na prostitutka - ot tran ta na glog

Анонимен каза...

Nqkoi komunqga pak krasnorechiq tuk sprqga, a ot bloga spqt i ne mahat necenzuriite...uj golqm ekip toq blog...

Edno e sigurno ot v."Kanbana", ne pishat materiali mi sedqt i se dzverqt kvo se pishe za tqh tuka:D
Ha-ha-ha