четвъртък, юли 24, 2008

Ренито го загази

Рени, мила, гледа ли "Неудобните" по Канал 3? Ах, защо ли задавам реторични въпроси? Разбира се, че си го гледала - иначе с какво ще пълниш страниците на следващия брой на долнопробното си издание. Тази лоша Маргарита Михнева защо ли реши да се занимава с теб и крадците, защитавани от теб... направо си мисля, че и тя е за съд. Парите, които отнесохте от Община Пирдоп и Община Златица би трябвало да стигнат за едно дело - 300 хиляди от Златица и поне 3 пъти по толкова от Пирдоп си е една добра сума. Сума, която явно е на привършване, за да сме свидетели на толкова яростна съпротива от твоя страна.
Ехх тази България... сякаш напоследък всеки взе да си получава заслуженото. А който не е - скоро ще си го получи! Смятам, че ти си от тези последните. Колко ли пари и вие отнесохте покрай това сметище, та сега толкова ревностно го защитавате?!? Ех, Рени, то всеки краде, ама не толкова много като вас от вестник Камбана и приближените ви. Днес вие сте олицетворение на продажната журналистика и колкото да се опитваш да го препишеш на нас някакси не се връзва.. понеже ние в действителност сме един прост блог. Един блог, който утре може и да го няма. Но утре, ако Камбана я няма, ще си е една своеобразна победа на гражданското общество, което неусетно ще изхвърли такива като теб. Едни хора, който в 60 (че и повече) години комунизъм се научихте, че всичко става с втълпяване в главите на хората на нещата, които са удобни на някого. Айм сори Рени, ама то беше крайно време да има и справедливост в тази държава!

18 коментара:

Анонимен каза...

Tazi margaritka e psihi4no bolna

Анонимен каза...

Da i celiq Evropeiski syuz , si4ki sa bolni deto ni se karat 4e si pribirame pari4ki v djob4etata!!!!!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Pirdop blog каза...

Ще помоля коментарите да бъдат малко по-умерени и без нецензурни думи! В крайна сметка всичко може да се изрази без да се използват те.

Анонимен каза...

Ами като коментираме поне да е поставим не6тата на равна основа : или с какво е по истински Регион прес и не бе6е ли ИВАН Иванов 8 години на общинска ясла а и сега е много искрен и невинен

Анонимен каза...

Ами като коментираме поне да е поставим не6тата на равна основа : или с какво е по истински Регион прес и не бе6е ли ИВАН Иванов 8 години на общинска ясла а и сега е много искрен и невинен

Анонимен каза...

Ne trqbva da e "Region" a trqbva da e "4avdar" ama i dobre bozae6e i ot drugite ob6tini

Анонимен каза...

prismial se hyrbel na 6tyrbel :D

Анонимен каза...

E na kakva boska beshe v."Kambana" ne vqrvam "Region" nqkoga da e bil, ili da stigne...I da Ivan Ivanov mn pove4e e napravil za Pirdop s truda si, otkolkoto lelq vi RIneta...

Анонимен каза...

toi svetec tozi Vanio. turete mu edin oreol da si ima kato hodi po Pirdop i regiona ::)))

Анонимен каза...

Повече ще му приляга и на изгледа и на съдържанието! За разлика от накоя дебела персона, дето не може да си носи дяволските рога вече. Чудя се как спи бреееееееее???? Това съвест трябва да няма, ама грам бре!

Анонимен каза...

Да бе, как ли пък не!

Анонимен каза...

Време е да престанете да обиждате, че този и онзи цуцал общинските хазни. ми то всяка община си публукава на страниците на тези два вестника обяви, за които те обябяват конкурси, търгове, обявления, съобщения. самите редакции не си измяслят сами тези обяви. ВЯрно, че размерите им са доста големи, но такива са самите съдържания. с обявите и рекламите на фирмите е същото. самите ръководства на фирмите сами си поръчват тези рекламни карета.
А то че вестник камбана реши да пише само за златица и Пирдоп, кои е виновен, че Регион пише за всички селица и има по-голяма разпространяемост и хората го четат. Точно и за това го търсят. пък и журналистите там са доста контактни хора и помагат много с много на общинските ръководства, като оглясяват тяхната дейност. омръзна ми да чета за златишките боклуци и за тези 251 хил. лв. Оставате тази кметица най-накрая на мира, защото сигурно много ви е яд за самите боклуци. как пък ли не. Нека камбана да започне да обръща внимание и на останалите селища. те сигурно гледат само да пишат за тази община,от която получават обяви. челопеч е такъв пример.

Анонимен каза...

Boje, boje , oshte li jiveqt takvij naivni horica po taz zemq!!!!

Reklamnite kareta sa edno na ryka, propagandata drugo....a za neq "mesNite" jurnalisti sa vzimali baq dobri "vyznagrajdeniica"

Анонимен каза...

Защо пък ти критикуваш хората от местната преса. А ми и ти ако работиш ще вземаш възнаграждения, нали.

Анонимен каза...

За мен Регион е един истински вестник защото отразява всякакви новини от Средногорието а за Камбана да не говорим.

Анонимен каза...

хората, които правят Камбана и по-точно Ренито и Тошко винаги са били от тези, които се интересуват само от това да измъкнат повече. Ако сте забелязали винаги започват да плюят по някой много, за да може да поискат пари от него, за да спрат. те са си такива... няма да се променят. въпрос на ценности, които не притежават.

Анонимен каза...

Ako alchnostta, koravosyrdechieto, naglostta, chrevougodnichestvoto i podobni, mogat da se smetnat za cennosti v tehniq sluchai.........eeee ta te sa celi ikoni!