понеделник, юли 21, 2008

Ода за Ренета Атанасова

Рени, мила ми приятелко, радвам се, че направи безплатна реклама на Блога на Пирдоп. Образно казано реклама, понеже пенсионерите, които четат вестника ти няма и как да влязат на страниците на Блога.
Нека да ти припомня, какво съдържаше твоят последен е-мейл до мен:

- Надцених те, та ти отговорих. Това поваче няма да се случи.

Нека не обръщаме внимание на правописните грешки! Да обърнем внимание на това, че тя ни отговори. Боже, “светилото на журналистиката” си е помръднала ръката, за да напише нещо за нас. Е, както винаги е далеч от професионалната журналистика, но все пак се опитва. Трябва да го оценим!
Няма как да ти се харесва това, че хората могат да изразят възмущението си от глупавия ти вестник, без да си кажат името. Дааа... Блогът на Пирдоп от една закачка стана нещо много повече и ще продължи да бъде трън в очите на подобните на теб. Нека не ти цитирам ранга на Блога в сайтовете за интернет информация, които го нареждат на водещи позиции. Но държа да ти покажа друго нещо! Напиши в Google: „вестник Камбана” и виж какво излиза под твоя мижав сайт. Ауууу Блогът на Пирдоп – и то статия против теб. Боже, какви са тези пигмеи, за да пишат против теб... направо са за съд. Това, че в съда не може да се докаже, че с едно IP е обвързан даден човек чувала ли си? А това, че един бутон Delete изтрива всичко, което е написано, ако ще и 100 имена да има? А какво излиза в Google по-надолу... странно... Хасково днес ?!?! Какво ли общо има този сайт с теб?!?! Ох, извинявай, не видях екипа му – Мариана Т. Чомпалова – гл. редактор и администратор. Сигурно е случайно съвпадение....
Ехх много хляб и мръвка заслужихме с тази статия. Както и с останалите... и за нас, както и за теб, всичко е ядене и пиене.
Защо ли си решила, че сме пигмеи? Нека да се опитаме да разберем. Пигмеи...Pigmay…. ааа да - сетихме се. Както казваш, ти си нашето противоположие или Maypig (May Pig) – преведено от английски е майско прасе... месец май мина, но прасето грухти и не спира!

Уважаеми читатели, ние не Ви се извиняваме за думите, които използвахме, понеже можем да изразим мнението си за Ренета Атанасова и без цинизми!

10 коментара:

Христина каза...

Проследих цялата история! Аз не разбирам защо си губиш времето и мястото в блога с въпросото лице!

Pirdop blog каза...

Има защо да се занимаваме с нея!
Дори смятам, че твърде много години я търпяхме и си мълчахме!

Анонимен каза...

mi kato nqma s kakvo da se zanimavat vmesto da se otrazqvat naistina vajnite sybitiq nie se zanimavane s gluposti.

Анонимен каза...

ne sam zabelqzal vajnite sybitiq da otsystvat ot tozi blog!!! Neka pak da se pokazvat i mrysnite gashti i ot tova ima nujda ob6testvenostta! Ne da i se pliuva v ustata i te da nosqt kakvoto G-jata ot Kambanariqta kazva!!!

Анонимен каза...

наистина е важно някой да се наеме да показва истинските лица на Ренета и нейния Тошко, защото те с техния вестник непрекъснато манипулират хората и се опитват да им внушат много неистини които обслужват само тях двамата

Анонимен каза...

Някои хора май си нямат работа и се чудят какво да правят непрекъснато. На тези хора трябва да имате уважение защото, когато Т. Чомпалов е бил на вашите места вие сте били много малки, а г-жа Атанасова ви е учила да четете и пишете. Аз най-сърдечно се надявам да не учите своите деца на такова уважение към тяхните учители. Дано бъдещото поколение на община Пирдоп не е такова, а малко по - умно , възпитано и разумно.
Прекланям се пред Ренета Атанасова и Тодор Чомпалов
С уважение

Анонимен каза...

Е, определено има и хора, по-възрастни или връсници на идолите, на които се кланя по-горното човече.
Не вярвам, Ренета да е научила някого на нещо хубаво. Да ме прощават вси фенове на военния, ама и той Богу не е драг.......

Анонимен каза...

предмети, по-които могат да преподават тези две персони са:
- изнудване
- корупция
- лицемерие
- заплахи
- манипулации
- лъжи
- продажност

Анонимен каза...

Въпросният господин от младини до днес където е живял и работил навсякъде се е прославил. Знаете ли, че има две изоставени деца- извънбрачен син и брачна дъщеря, за които не е положил никакви грижи и ги е лишил от всичко,а и те не общуват с него!? Е най-малкият трети по ред представител на семето му е богонамазан, ама това е друга тема. А колко пъти беше пред уволнение? А моралът му? Интригите, конфликтите, омразата на целия му род и ненавистта на съседи и близки. Посрами името на дедите си, които са били достойни и уважавани хора! Срам и позор и грехове дето и на онзи свят не може да изкупи. Не си мърсете страниците с този господин!

Анонимен каза...

Не знам с какво се е провинила Ренета Атанасова,аз не живея от години в Пирдоп,но докато учех там тя ми е преподавала в училище и съм я запомнила като човек-ерудит и интелигент!