понеделник, юли 14, 2008

Димящо сметище на Пирдоп е установила проверка на РИОСВ – София

Изхвърлените битови отпадъци на сметището на Златица и Пирдоп са запалени, това е установила проверка на експерти от РИОСВ – София при направената днес проверка в района.
Проверката е по сигнал на граждани от гр. Златица за изхвърляне на битови и строителни отпадъци на неразрешени за това места. Констатирано е, че отпадъците от община Златица се изхвърлят по дължина на пътя към съществуващото сметище близо до р. Пирдопска.
Дадени са предписания на община Златица да бъдат почистени замърсените терени, за което РИОСВ- София да бъде писмено уведомена и на община Пирдоп да бъдат взети незабавни мерки за потушаване на възникналото запалване на депото.
Дано само наистина сигналът е от граждани, а не от авторът на една подобна статия, която излезе скоро в един вестник.

3 коментара:

emd каза...

със сигурност именно въпросното дебелокожо лице е подало сигнала за проверка, последвано от няколко като него, наричащи себе си "общински съветници" и дали клетва същества да се грижат за общината. нищо чудно същото същество, дето е писало в "оня" вестник, подкрепено от дебелогъзата си фенка да са в основата и за пожара на сметището, след което да са поразхвърляли боклуци насам-натам, за да си направят снимка и са предизвикали проверката. Тяхната неморалност няма граници.

Анонимен каза...

xaxaxaxaxaxa
dryn, pak udariha kambanata
xaxaxaxa

Анонимен каза...

tia ot kambanariata niama li da miriasat. samo gadosti praviat i ve4e na vsi4ki im pisna. ex ne sa naiadoxa i ne se napixa tia xorica brei