петък, юли 04, 2008

На някои хора им стана тясно около врата

Интересни събития взеха да се случват в нашия район напоследък. Някои справедливи, други не чак толкова.
В сряда вечерта зрителите на Канал 3 са станали свидетели на един доста интересен разговор между Маргарита Михнева и кметът на Община Златица - Нонка Каменова. Темата по принцип била за предишното управление на Златица, но на живо от студиото по телефон е бил проведен разговор с главния редактор на вестник "Камбана" Ренета Атанасова. Вероятно на много от читателите на блога на Пирдоп ще бъде интересно как точно се е развил този разговор, затова всеки който желае да го види може да направи това в

неделя, 06 юли 2008г. от 20:30ч. по КАНАЛ 3

Преди години, когато имаше предаване за това как тогавашния кмет на Пирдоп - Цанко Цанов е довел до фалит "Автотранспорт Средногорие" ЕООД, кабелната телевизия в Пирдоп изключи телевизия СКАТ за няколко дни по поръчка на тогавашното ръководство на общината. Силно се надяваме това да не се случи отново с Канал 3 в неделя!

6 коментара:

Анонимен каза...

Sled Canov ima6e o6te trima upraviteli na avtotransport nekorektno e da se govori 4e toi goe sysipal. a tva ot skat se znae ot kade e do6lo.

Pirdop blog каза...

предаването е излъчено днес в 15:45, тъй като от 20ч се излъчват спортни танци. Ще ви информираме за втората част или евентуално повторение на първата

Анонимен каза...

qsno zna4i i viq ne ste go gledali

Анонимен каза...

E to i v obstinata sled Canov ima nov kmet ama da vidim kvo she stane.

Анонимен каза...

Ima nov kmet i se vijda 4e e po opraven ot Cano
Pone ne pie tolkova i ne byrka kabineta si s klub 'Intim'
Pak i ne pishka vyv Fontania kakto batia Cania
Stari komunisti, neka vi e iad..kambani razdivi v ushite vi ehtiat, svyrshi se veche s chervenoto
zname.......

Анонимен каза...

na tia ot kambanata savsem im zapari pod krakata i poneje 6te e trudno da izbiagat ot vsi4ki marsotii i krajbi koito sa izvar6ili sega viat na umrialo i se zabiat na vseki deto gi pogledne s podozrenie. jalki voaiori i sme6ni bezmoralno-tlasti miazmi.